Skip to content

des de la ciència per a la societat

doing science for everybody!

ific-ucie-01-07
ific-ucie-01-05
ific-ucie-logos-ific-13
ific-ucie-01-06
ific-ucie-01-04
últimes notícies

La Agència Valenciana de l’Innovació renova la Unitat Científica d’Innovació Empresarial al IFIC

La Agència Valenciana de l’Innovació (AVI), l’instrument de la Generalitat Valenciana per a coordinar la seua estratègia d’innovació, continua potenciant la Unitat Científica d’Innovació Empresarial (UCIE) de l’Institut de Física
llegir més

Un proyecto del IFIC seleccionado entre los ocho proyectos beneficiarios del programa COMTE- Innovación 2022

La Fundación General CSIC ha seleccionado, entre los ocho proyectos beneficiarios en la convocatoria 2022, el proyecto gAMma IMAging Systems liderado por Luis Caballero del Instituto de Física Corpuscular, centro mixto del CSIC y la Universidad de Valencia.
llegir més

El LHC comença a subministrar col·lisions a energies rècord a l’inici de la tercera sèrie de presa de dades

El Run 3 ha multiplicat molt significativament la capacitat d'acumulació de dades en comparació amb el Run 1, que va donar lloc al descobriment del Bosó de Higgs, la qual cosa suposa un canvi molt important i obri el camí a nous descobriments.
llegir més

Relevo entre los telescopios de neutrinos ANTARES y KM3NeT, donde participa el IFIC

El Instituto de Física Corpuscular (IFIC, CSIC-UV) participa en ANTARES y en su sucesor, KM3NeT, una gran infraestructura científica para dilucidar misterios del Universo, el origen de los rayos cósmicos y la materia oscura.
llegir més

La Comunitat Valenciana formará parte de la Red Europea de Centros de Innovación Digital

La propuesta, coordinada por ITI y promovida por la Agència Valenciana de Innovació (AVI), constituye la mayor colaboración público-privada de la Comunitat Valenciana en el ámbito de la digitalización, ya que cuenta con el respaldo de 48 entidades, entre universidades, centros tecnológicos y de investigación y la CEV.
llegir més

La infraestructura de inteligencia artificial Artemisa del IFIC obtiene la prestigiosa certificación de seguridad ISO 27001

El IFIC se convierte de esta forma en uno de los primeros centros del CSIC en disponer de esta certificación. Esta certificación otorga mayores garantías en materia de seguridad de la información a los usuarios de Artemisa ante posibles ciberataques.
llegir més
pròxims esdeveniments

Acostant els resultats d'investigació a
l'entorn industrial

0
Científics i Tecnòlegs
0
Projectes Anuals
0
Publicacions Anuals

L’IFIC  disposa d’infraestructures singulars d’equipament que permeten la recerca avançada i que són clau per a la realització de projectes en col·laboració, assajos, simulacions i/o certificacions especials.

L’UCIE  de l’IFIC  ha promogut el desenvolupament de projectes innovadors en col·laboració amb empreses i instituts tecnològics i de recerca de la Comunitat Valenciana, alguns dels quals han permès desenvolupar instruments utilitzats en la lluita contra la COVID-19.

A fi d’assegurar la continuïtat de la ciència, s’han establert aliances i col·laboracions amb altres agents del sistema valencià de R+D+I per tal d’aconseguir una transferència efectiva de les tecnologies generades en l’IFIC.