Skip to content

des de la ciència per a la societat

doing science for everybody!

ific-ucie-01-07
ific-ucie-01-05
ific-ucie-logos-ific-13
ific-ucie-01-06
ific-ucie-01-04
últimes notícies

El FPCUV presenta la tercera edición del PICEI, Programa de Caracterización de Empresas Innovadoras, con más de 600 empresas encuestadas

Este estudio se ha desarrollado durante el año 2021 con la colaboración de las cinco entidades gestoras de la Red de Parques Científicos de la Comunitat Valenciana (RePCV) y con el apoyo de la Agencia Valenciana de la Innovación (AVI).
llegir més

Nova convocatòria de la infraestructura Artemisa per a càlculs en intel·ligència artificial

Del 10 de gener al 6 de febrer de 2022 estarà oberta la convocatòria per a sol·licitar l'ús de la infraestructura Artemisa per a treballs de recerca que requerisquen càlculs en intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic.
llegir més

L’investigador de l’IFIC Juan José Hernández-Rey, nou membre del Comitè d’Experiments del Gran Col·lisionador d’Hadrons

Juan José Hernández-Rey, professor de recerca a l’IFIC –centre mixt de la Universitat de València i el CSIC– ha estat nomenat membre del comitè LHCC, que revisa la situació i el progrés dels experiments del Gran Col·lisionador d’Hadrons (LHC) del CERN. El comitè està format per una vintena de científics d’Europa, els Estats Units, el Canadà i el Japó.
llegir més

El CSIC y el sector empresarial buscan sinergias a través de la Inteligencia Artificial

La UCIE del IFIC participó en la presentación en València de la red AIHUB, que reúne a 70 grupos de investigación del CSIC en Inteligencia Artificial para colaborar en I+D, formación y transferencia a la sociedad y la empresa.
llegir més

La Universitat de València reuneix als seus agents d’innovació.

La reunió es va celebrar el passat 3 de desembre en el Rectorat de la UV, en la qual es va exposar la finalitat d'aquest Pla d'actuació. En les reunions de treball programades quadrimestralment es coordinarà la implementació de noves estratègies innovadores i s'avaluarà el progrés dels objectius proposats.
llegir més

Disponible online la Innocharla sobre “Modelos, buenas prácticas y experiencias en la transferencia de tecnología Ciencia – Industria” organizada por la UCIE-IFIC

La Innocharla sobre “Modelos, buenas prácticas y experiencias en la transferencia de tecnología Ciencia – Industria” organizada por la UCIE-IFIC, centro mixto del CSIC y la Universitat de València, se celebró con éxito el pasado 19 de noviembre de forma virtual. Todas las intervenciones ya están disponibles para el público en el canal de YouTube del IFIC.
llegir més
pròxims esdeveniments
Feb 16
All day
Foro Transfiere 2022
Feb 08
09:00 - 17:00
Pan-European partnering in Big Science
Feb 04
10:30 - 14:00
Infoday - taller Clúster 4 "Industria"
Feb 02
09:30 - 12:00
Presentación del programa Kit Digital (Valencia)
Jan 27
10:00 - 12:00
Seminario “Del Laboratorio al Mercado”
Jan 25
18:00 - 19:30
#InnovaciónSinAristas | La cultura de la innovación y fórmulas para mejorarla
Jan 20
08:30 - 16:00
9ª EDICIÓN TALLER · Instrumentos de Financiación para la I+D+i
Jan 18
17:00 - 20:00
2º FORO DE EXPERTOS: Cloud Computing, Inteligencia artificial, Fabricación aditiva e Impresión 3D
Jan 18
All day
Jornadas informativas sobre las misiones de la UE
Jan 18
All day
Taller Q&A de preparación de propuestas Clúster 4 - Área Espacio

Acostant els resultats d'investigació a
l'entorn industrial

0
Científics i Tecnòlegs
0
Projectes Anuals
0
Publicacions Anuals

L’IFIC  disposa d’infraestructures singulars d’equipament que permeten la recerca avançada i que són clau per a la realització de projectes en col·laboració, assajos, simulacions i/o certificacions especials.

L’UCIE  de l’IFIC  ha promogut el desenvolupament de projectes innovadors en col·laboració amb empreses i instituts tecnològics i de recerca de la Comunitat Valenciana, alguns dels quals han permès desenvolupar instruments utilitzats en la lluita contra la COVID-19.

A fi d’assegurar la continuïtat de la ciència, s’han establert aliances i col·laboracions amb altres agents del sistema valencià de R+D+I per tal d’aconseguir una transferència efectiva de les tecnologies generades en l’IFIC.