La Universitat de València i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana han suscrit un conveni de col·laboració per a impulsar el Campus de l’emprenedoria innovadora i sostenible LLAMP 5UCV.

Per al compliment dels seus objectius comuns, es convoquen, a través del Vicerectorat d’Innovació i Transferència. les ajudes d’emprenedoria UVemprén LAB.

Aquesta convocatòria va dirigida a l’estudiantat matriculat en titulacions oficials de doctorat de la UV en l’any acadèmic en curs.

  • El programa s’estructura en dues fases. La primera consta d’una sèrie de tallers formatius en emprenedoria orientats al desenvolupament de les idees de negoci de les persones participants.
  • La segona fase se centra en la presentació del projectes emprenedors en sessió pública per a la seua avaluació per una Comissió d’avaluació.

Se seleccionaran tres projectes que seran premiats amb una ajuda econòmica de 5.000 € per al primer classificat i de dos ajudes econòmiques de 2.500 € per al segon i tercer classificat.

Ja es troba oberta la preinscripció al programa UVemprén LAB.

 

Mès informació de la convocatòria a: https://www.uv.es/uv-emprende/es/empren-lab/presentacion.html