Com a instrument dinamitzador de la innovació a la Comunitat Valenciana, l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), dona suport a la figura d’agent d’innovació en les seus de les entitats del Sistema d’Innovació Valencià. La missió de l’agent d’innovació és la valorització i transferència de resultats d’investigació a les empreses, millorant per tant el model productiu alhora que persegueix un creixement econòmic intel·ligent, sostenible i cohesionat socialment. L’objectiu estratègic que es persegueix és fomentar la connexió dels entorns científic, tecnològic i empresarial de la Comunitat Valenciana.

En aquest marc, alineat amb el Pla Estratègic de la Universitat, la Vicegerencia d’Investigació, Transferència i Innovació i els Serveis de Transferència i Innovació i Gestió de la Investigació promouen una reunió amb els agents d’innovació de la Universitat de València per a establir un marc col·laboratiu i coordinat que maximitze l’eficàcia i la consecució dels objectius que tenen atribuïts. La reunió es va celebrar el passat 3 de desembre en el Rectorat de la UV, en la qual es va exposar la finalitat d’aquest Pla d’actuació. En les reunions de treball programades quadrimestralment es coordinarà la implementació de noves estratègies innovadores i s’avaluarà el progrés dels objectius proposats.

 

 

 

 

 

Fuente: https://www.uv.es/uvweb/research-service/en/news/jornada-agents-innovacio-universitat-de-valencia-1285923509830/Novetat.html?id=1286232123009